21/08/2022|
  • 0
  • 0

Regelmatig onderhoud is de moeite waard, zodat uw aanhangwagen u lange tijd betrouwbaar en veilig begeleidt.

Reiniging, onderhoud en inspectie van de trailer zijn essentiële onderdelen van de rijveiligheid, het behoud van de waarde van de trailer en uw garantieclaims.

Als onderhoud, inspectie of reiniging niet op tijd of onjuist wordt uitgevoerd, kan er schade ontstaan aan uw trailer. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben en bijvoorbeeld ongelukken veroorzaken. Daarnaast vervalt ook de garantieclaim.

Daarom raden wij u als fabrikant aan om uw aanhangwagen elke 12 maanden of om de 5000 km te laten keuren door een erkende specialist. Onze Böckmann dealers bieden deze service meestal aan.

Bijzonder relevant is het testen van banden, remmen en Bowden-kabels, de parkeerrem, de dissel, koppeling en, afhankelijk van het model, bijvoorbeeld de ramen en afdichtingsmiddelen.

De exacte onderhoudsgegevens vindt u ook in uw gebruiksaanwijzing. U heeft rechtstreeks toegang tot de digitale versie via de QR-code op uw voertuig. Daarnaast bieden wij u met onze servicekaart de mogelijkheid om de onderhoudsintervallen bij te houden.

Trailerreparaties kunnen rechtstreeks door onze fac-dealers worden uitgevoerd en zorgen voor een veilige rit.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *