17/07/2022|
  • 0
  • 0

Vanaf nu is er 20 jaar garantie op de volledig aluminium vloer van de paardentrailers.
Dit past in het DNA van Böckmann, want sinds het begin van de productie in 1956 staan wij voor het veilig en comfortabel vervoeren van paarden.

Met de belofte om paardentrailers te produceren die worden gekenmerkt door eersteklas kwaliteit en absolute betrouwbaarheid, geven we nu 20 jaar garantie op de beproefde Böckmann volledig aluminium vloer.

Robuust en niet-verrotbaar
De volledig aluminium vloer is robuust en niet verrotbaar en gemaakt voor hoge belastingen. Voor absolute stabiliteit wordt de vloer in het paardenstandgedeelte extra versterkt door speciaal gesloten aluminium profielen. Deze speciale constructie is ontwikkeld om rekening te houden met de hoge belastingen in dit trailergebied.

Al met al zijn alle Böckmann paardentrailers ontworpen voor maximale stabiliteit dankzij de 8-voudige assen die aan de lengtebalkconstructie zijn vastgeschroefd en het gelaste, thermisch verzinkte stalen frame.

De originele Böckmann volledig aluminium vloer behoort tot de standaarduitrusting in veel modellen zoals de Champion, Master, Neo of Portax modellen. In alle andere Böckmann-modellen kan de aluminium vloer tegen een meerprijs in de accessoires worden gekozen.

De 20 jaar garantie tegen breuk en rotting van Böckmann volledig aluminium vloeren is alleen beschikbaar voor nieuwe voertuigen. Vloerbedekkingen zoals rubber vallen niet onder de garantie.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *